Alegeri 2020

pentru Parlamentul României

Alegerile parlamentare de anul acesta au o importanță specială față de cele anterioare, pentru că după 6 decembrie, urmează prima perioadă de patru ani fără evenimente electorale, de la intrarea României în Uniunea Europeană. Urmează primul răgaz semnficativ în care guvernul poate porni o reformă reală și poate construi în liniște.

De aceea, este esențial să faceți alegerea corectă la urne. Am văzut ce dezastru a putut crea un partid toxic sau un lider antieuropean din 2016 până în 2019.
În schimb, guvernul PNL a demonstrat deja că e pro-european. Că știe și poate să aducă în România fondurile europene. Vom avea la dispoziție 80 de miliarde de euro, care trebuie folosiți eficient și transparent.
Contextul actual e complicat din cauza pandemiei, iar sănătatea noastră este pe primul loc. Dar tocmai pandemia ne arată că avem nevoie rapid de spitale noi, de o infrastructură școlară modernă, de drumuri bune. Și de profesioniști care să rămână aici pentru a putea dezvolta împreună cu ei România.

Camera Deputaților

ALEXANDRU MURARU
ALEXANDRU MURARU

Profesor și cercetător științific

SORIN NĂCUȚĂ
SORIN NĂCUȚĂ

Inginer Energetician

Alexandru Kocsis
Alexandru Kocsis

Psiholog

Liviu Bulgaru
Liviu Bulgaru

Inginer Mecanic Agricol

Lucian Rusu
Lucian Rusu

Inginer Electrotehnist

Marius Minea
Marius Minea

Chimist

Senat

Iulia Scântei
Iulia Scântei

Notar Public

Liviu Brătescu
Liviu Brătescu

Cercetător Științific

Andrei Cazacu
Andrei Cazacu

Consultant Politic