„Dragi români,
De la autorități centrale, până la autorități locale, manageri de firme, sau simpli oamenii, cu toții trebuie să fim responsabili și să luăm măsurile care se impun pentru a gestiona corect criza, pentru a ne proteja pe noi și cei din jurul nostru.
Sănătatea și siguranța cetățenilor reprezintă prioritatea zero pentru autorități, iar în acest timp orice măsură de prevenție este binevenită!
Împreună, cu o bună colaborare între autorități și populație, vom reuși să depășim această încercare prin care trece națiunea noastră!
Oameni buni,
Poate unele măsuri vi se par neavenite, restritive, dar sunt măsuri necesare, benefice pentru cei mai în vârstă, pentru categoriile vulnerabile!
Nu vă expuneți bunicii și alți membri în vârstă ai familiei unui risc care le poate fi fatal!
Evitați contactul direct și protejați persoanele în vârstă și pe cele cu imunitatea scăzută!
Cei peste 60 de ani, cu imunitate scăzută și care au deja și alte afecțiuni sunt extrem de vulnerabili la infectarea cu noul coronavirus.
Aceste persoane au cea mai mare nevoie de protecție! Convingeți-le să rămână în casă
Ajutați-le cu toate cumpărăturile și medicamentele de care au nevoie, dar feriți-vă să aveți un contact direct. Nu dați mâna, nu vă îmbrățișați, mențineți o distanță de cel puțin 1,5 metri.
Niciun român nu va fi lăsat la greu, niciun suflet nu va trece singur prin această grea încercare, dar haideți să îi ajutăm cu adevărat evitând să îi expunem la riscuri inutile!”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × four =