Zona metropolitană a Iașului a fost prea mult timp ignorată din punct de vedere instituțional, iar lipsa unei viziuni, dezinteresul actualei conduceri a Consiliului Județean Iași și interesul propriu au dictat dezvoltarea județului, iar ieșenii au fost privați de numeroase oportunități.

Șoseaua de Centură a Municipiului Iași
Printr-un parteneriat Consiliul Județean – Primărie – Guvern, vom face ca ieșenii să aibă o adevărată centură metropolitană.

Trenul Urban
Introducerea trenului urban, ca o alternativă „verde” și cu capacitate de transport semnificativă, pentru deblocarea traficului din Zona Metropolitană.

Vom avea tren şi în Zona Metropolitană a municipiului Iaşi, care să deservească interesele comunităţilor din Iaşi, Valea Lupului, Leţcani, Miroslava, Tomeşti, Holboca. Este un obiectiv important asumat de noi în acest parteneriat, în ceea ce privește infrastructura și pe care îl vom duce la bun sfârșit. Aș putea spune că suntem avansați inclusiv cu strategia prin care vrem să oferim tuturor locuitorilor din Zona Metropolitană a municipiului Iași și servicii de transport public moderne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 3 =