Maricel Popa face figurație pe drumurile județene!

Când la Consiliul Județean s-a aflat de intenția #PNLIasi de a organiza o conferință de presă pe drumul DJ282, după aproape jumătate de an de stagnare a lucrărilor au început să facă ceva figurație, cerând constructorului să se mobilizeze în zi de duminică. Ce nu știa Maricel Popa, e că noi am amânat conferința de presă pentru duminica viitoare și că noi știm ce se discută în Consiliul Județean.

Pe pagina de facebook a CJ, au făcut o postare în care anunțau că au suplimentat utilajele pe acest drum. Nici nu-și dau seama cât de penibil sună acest heirupism evident și de fațadă.

Proiectul este prost conceput, pentru că nu s-a ținut cont de limitele de proprietate și de utilități. S-au tăiat copacii care ofereau protecție la înzăpezire pe anumite sectoare. Mai multe străzi din Breazu nu sunt prevăzute cu traversare peste rigolă, deci fără conexiune cu drumul județean, nu s-au prevazut podețe pentru accesul în curțile oamenilor care locuiesc la șosea Au început cu lucrările de decopertare, lăsând locuitorii să se descurce cu bucșele, pivoții și alte pagube colaterale la mașini.

Problema cea mai mare o reprezintă lotul 1, în zona Breazu-Horlești, unde se intersectează proiectul Axa 1 cu cel al canalizării, proiect tot pe fonduri europene. În aceste condiții, drumul va trebui să aștepte după realizarea canalizării, adica cel puțin încă doi ani, pentru a putea începe.

Duminică au pus pământ cu piatră, amestecat cu asfaltul din decapări pe care l-au mărunțit și l-au compactat. Adică, în loc să toarne asfalt, au pus umplutură, pentru a face drumul practicabil. E de la sine înțeles că va trebui să scarifice din nou drumul pentru a-l pregăti pentru asfalt.

Maricel Popa manifestă aceeași metalitate ceaușistă de prim secretar al județului din perioada comunistă, dar, e bine că știe de frica presei și a opiniei publice, înca. Ne auzim duminica viitoare, tot pe acest drum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + seven =