⚠️ Au trecut patru ani de când ieșenilor li s-a promis lapte și miere dar gustul amar al administrației județene #PSD s-a simțit imediat!

⚠️ Au trecut patru ani în care au primat interesele personale ale lui Maricel Popa, cel mai slab președinte pe care l-a avut vreodată Consiliul Județean. În urma sa, Maricel Popa lasă un județ sărăcit de investiții, sărăcit de valoare culturală, dar bogat în spectacole de gafe și minciuni!

⛔️ Ceea ce Maricel Popa face zilele acestea, este doar o campanie de PR pe drumurile județene. Dacă ne-am lua după iluziile livrate de șeful PSD Iași, am crede că trăim în Elveția! În realitate, utilajele sunt fotografiate doar de imagine, apoi dispar de pe șantiere. Iar realitatea este dată de cifre: 10 kilometri de drum județean asfaltați complet în patru ani!

⛔️ Consilierii județeni #PNLIasi au propus înființarea de parcuri industriale în zona metropolitană, proiect aprobat de plenul Consiliului Județean dar tergiversat de Maricel Popa. În cazul parcului industrial de la Lețcani, acesta a fost pur și simplu sabotat de prim-consilierul județean.

⛔️ Pentru Spitalul Covid, inexistent la această dată, Maricel Popa a sacrificat fonduri de la drumuri județene. Am acceptat aceast compromis mizând pe importanța deosebită a acestui spital, însă am fost din nou decepționați de incompetența lui Popa. Acum, ieșenii nu au nici spital, și nici drumuri județene.

⛔️ În urma mandatului său, Maricel Popa lasă un aeroport pustiu, neatrăgător pentru operatorii de transport aerian. Nicio investiție importantă nu s-a concretizat la Aeroport în acești ani de tristă amintire, iar singul proiect de anvergură, prin colaborarea cu Aerostar, a fost înghițit de birocrație și rea voință. Cât despre zona cargo sau extinderea terminalelor, nici vorbă!

Credem că a venit timpul ca Maricel Popa să dispară de pe scena politică ieșeană. Ieșenii au nevoie de o echipă cu viziune și dorință de muncă, care să pună în mișcare motoarele economiei locale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − one =