Cătălin Bulgariu, susținut aprig încă de la instalarea sa abuzivă de către Maricel Popa nu este decât un balast electoral în pragul campaniei pentru încă un mandat al lui Maricel Popa.

Timp de 3 ani, președintele CJ Iași, Maricel Popa, a fost bombardat cu argumente tehnice, economice, de marketing și de bun simț din partea specialiștilor replica ceasuri și opiniei publice din Iași pentru schimbarea lui Cătălin Bulgariu din fruntea Aeroportului Iași.

Întradevăr Bulgariu s-a dovedit cel mai slab director pe care l-a avut Aeroportul Iași, dar Maricel Popa s-a încăpățânat să îl țină pe funcție pentru că îi servea cauza și interesele politice și economice.

Astăzi, când Bulgariu este o reală problemă, un balast electoral, Maricel Popa îi face vânt din avion celui pe care l-a susținut obsesiv atâția ani.

Domnule Maricel Popa, dezastrul de la Aeroportul Iași nu este un decont individual, ci este produsul unui management defectuos pe care l-ați patronat și întreținut timp de 4 ani!

Se dovedește iată că și în administrație, precum în afacerile dumneavoastră, duceți totul la sapă de lemn, falimentul fiind emblema administrației Maricel Popa!

Costel Alexe, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, președintele PNL Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − 9 =