Epopeea Spitalului Mobil de campanie de la Iași se dovedește o poveste fără sfârșit, presărată cu enorm de multe probleme tehnice și administrative, întârzieri nepermise și nejustificate și cu un prejudiciu de 14 milioane adus comunității ieșene!

Se dovedește că boala cronică a Partidului Social Democrat, corupția, este mai contagioasă decât orice virus și nu are tratament:
De virus te mai poți trata, dar de deturnarea fondurilor publice ba!

Prioritatea zero a unei administrații centrale sau locale trebuie să fie sănătatea oamenilor și nicidecum îndestularea ”băieților deștepți”, sub paravanul situației de urgență!

Domnule Maricel Popa, atât timp cât la mijloc sunt 14 milioane de euro, bani publici ai Iașului, vă somez să faceți lumină în această mascaradă!

În loc să vă cățărați, fără minime măsuri de protecție, disperat după imagine, pe containere de șantier, vă solicit să îmbrăcați haina administratorului județului Iași și fie să denunțați acest contract păgubos pentru comunitate, fie să îl implementați la termen!

Totodată, având în vedere suspiciunile care planează în spațiul public, vă solicit să aduceți clarificări de urgență în ceea ce privește proveniența containerelor aduse la Iași și să puneți la dispoziția ieșenilor și opiniei publice actele și garanția care atestă că acest spital de campanie este nou și nicidecum second hand, parte din componentele sale fiind utilizate în alte spitale de campanie sau spitale Covid din alte țări.

Nu ne permitem o bombă biologică în inima Moldovei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 20 =