Din păcate, promisiunile făcute de PSD la preluarea conducerii Consiliului Judeţean Iaşi au fost simple iluzii livrate de Maricel Popa care, la ceas de bilanţ, va veni cu capul plecat în faţa alegătorilor.

La pereluarea mandatului, Maricel Popa a avut misiunea de a continua şi implementa Sistemul de Management Integrat al Deşeurilor, care nici acum nu funcţionează la capacitatea dorită şi care a stagnat pentru prea mult timp.

Avem aproape o mie de kilometri de drumuri judeţene însă modul heirupist prin care Maricel Popa a ales să facă modernizări, fără înţelegerea previziunilor de trafic, a dus la o risipă a banului public. Nu puţine au fost cazurile în care am văzut utilaje pe drumuri judeţene care nu duc nicăieri, şi care puteau fi retrogradate la nivel de drumuri comunale iar fondurile să fi fost replica ceasuri direcţionate către rute mai importante.

Aeroportul Iaşi, pe care Maricel Popa l-a luat în primire în vremea în care acesta era pe o curbă ascendentă de dezvoltare, l-a dus până în punctul în care a devenit un obiectiv indezirabil pentru operatorii aerieni şi pasageri.

Cu singuranţă, nu asta şi-au dorit ieşenii în urmă cu patru ani, când PSD le-a servit amăgiri şi speranţe deşarte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + nine =