Cât o să mai închidă ochii primarul oraşului Podu Iloaiei, Constantin Istrate la disperarea oamenilor din Scobâlțeni?

Am fost contactat de câțiva dintre localnicii din Scobâlțeni, aceștia fiind disperați că sunt nevoiți să investească în service pentru a-și repara mașinile din cauza drumului de groază DJ 282 D. Drumul arată ca după bombardamente de ani de zile, dar nimănui nu-i pasă din câte se pare. Acum, oamenii par fără speranță, nu mai cred în miracolul că vor avea asfalt!

Astfel, pentru localnicii din Scobâlțeni care merită să aibă drumuri normale, am depus ieri la Consiliul Județean Iași o interpelare prin care am cerut să mi se comunice care e stadiul licitației cu care se lăuda președintele CJ Iași, prin iarnă, că va fi demarată.

E a treia oară când ajung la CJ cu această problemă şi, la fel ca în celelalate dăți, tot oamenii au fost cei care mi-au cerut ajutorul.

Domnule primar, aveți datoria de a vă interesa de proiectele promise de către șefii dumneavoastră. Mergeți, faceți lobby, cereți clarificări, luați și expuneți la județ problemele comunității din Podu Iloaiei. Aveți președinte CJ din același partid, trageți-l de mânecă, nu stați și așteptați milă, că ați văzut că oricum nu vă bagă nimeni în seamă!

Ideea e că vă voi comunica răspunsul pe care-l voi primi. Ați văzut că nu e dificil să mergi să cauți răspunsuri la problemele care vă frământă. Ține de implicare, bun simț și de cât de mult îți pasă de oameni.

 Ioan Alexa, preşedintele PNL Podu Iloaiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two + 8 =