Viaţa în comuna Belceşti se normalizează. Este esenţial pentru locuitorii comunei să aibă toate condiţiile sociale, educaţionale, sanitare şi economice pentru un trai cât mai împlinit!

Gestionăm cu responsabilitate investiţiile pe care le avem în Belceşti. În cei opt ani de cânt sunt la cârma administraţiei locale m-au preocupat problemele de infrastructură: drumuri, reţeaua de apă şi canalizare, iluminatul public, şcoli şi alte investiţii care au adus o strare de bine în comunitatea noastră. Mi-am canalizat experienţa şi bunăvoinţa ca în aceste două mandate să se vadă ceva concret în plan material.

Printre investiţiile importante pe care le desfăşurăm în această perioadă, se numără campusul şcolar, avem o piaţă modernă în construcţie şi căutăm să oferim toată infrastructura pentru investitorii care caută să se stabilească în comunitatea noastră.

Un proiect de suflet al meu este aducţiunea de gaz metan în comuna noastră, pentru care am făcut paşi importanţi pentru găsirea soluţiilor de finanţare pentru această lucrare, o condiţie esenţială a civilizaţiei. Totodată, facem demersuri pe lângă Compania Naţională de Investiţii pentru noi proiecte de modernizare a drumurilor!

Constantin Ciobăniţă, primarul comunei Belceşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − one =