Au trecut mai bine de două luni de la aprobarea investiţiei pentru spitalul de luptă împotriva Covid19! Din păcate pentru ieşeni şi pentru întreaga regiunea a Moldovei, Maricel Popa nu a reuşit să livreze, la timp, una din cele mai importante obiective în lupta cu acest inamic invizibil.

Această investiţie cu o factură de peste 13 milioane de euro, ce va fi decontată din buzunarul ieşenilor, este expusă perisabilităţii şi riscă să devină doar subiect de campanie electorală pentru PSD. Incompetenţa şi bătaia de joc a lui Maricel Popa pe bani publici şi costuri mari nu mai poate fi tolerată de ieşenii care au suportat, vreme de patru ani de zile, cel mai slab preşedinte din istoria politică a judeţului!

Tipic lui Maricel Popa, acesta a tratat spitalul de luptă împotriva Covid19 pe persoană fizică, fără nicio consultare cu alte autorităţi implicate în acest proces. Tăcerea şi lipsa de transparenţă a preşedintelui Consiliului Judeţean sunt îngrijorătoare şi nu fac decât să alimenteze suspiciunile că această investiţie va fi un eşec catastrofal al mandatului său!

Mâine este ziua în care preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi a promis că spitalul trebuie pus în funcţiune, în condiţiile în care acesta a fost livrat doar parţial, în data de 28 mai. Imaginile de atunci cu Maricel Popa şi Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ, de la locul amplasamentului acestui spital arată, încă o dată, că Moldova este capturată de baronii roşii, o captivitate bazată doar pe iluzii şi promisiuni, şi care va trebui înlăturată cât mai devreme pentru a face loc raţiunii şi bunului simţ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 3 =