Trebuie să știţi că e deja a nu știu câta oară când oameni de bună credință, care vor să investească în orașul nostru, sunt efectiv fugăriți de către primarul Istrate și chiar amenințați.

Am fost informat că deși am fi avut posibilitatea de a avea o piață agro-alimentară modernă, din cauza unor motive doar de primar știute, omul care a cumpărat „afacerea” în urma unei licitații nu se poate apuca de treabă pentru că primăria refuză să îi elibereze documentele de care are nevoie, potrivit legii, pentru a începe lucrările de modernizare.

La licitația respectivă, primăria se putea înscrie, căci terenul e concesionat de la primărie, deci aceasta avea chiar și prioritate la achiziție în caz că era interesată! Dar cum să fie interesat Istrate să dea orașului o afacere care i-ar putea diminua profitul de la magazinul său? De acum nu mai vorbim de frică sau nesimțire, ci chiar de disperare! Și n-am nicio problemă în a spune asta, mai ales că vă reamintesc că un alt investitor, cel care voia să dezvolte un hotel și un centru comercial pe amplasamentul vechii mori, a fost alungat de către primarul Istrate din aceleași motive ce țin fix de interesul lui personal! Căci da, pe Istrate il interesează doar buzunarul lui, nu binele populației.

Ioan Alexa, preşedintele PNL Podu Iloaiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − twelve =