Spitalul mobil pentru Covid e încă pe drum. Fonduri europene nu primim pentru că Maricel Popa a mizat pe asociația de dezvoltare intercomunitară Euronest să faca achiziția, cu gândul ca toți presedinții de CJ din Moldova, județe membre în asociație, se vor alinia în spatele lui. Nu l-a băgat nimeni în seamă în afară de Neamț. Astfel, cu Euronest au intrat pe un drum închis din prisma fondurilor nerambursabile. O mare eroare tactică pentru care plătim din buzunar aproape 14 milioane euro.

PSD simte că le fuge terenul de sub picioare și că nu vor putea exploata electoral proiectul spitalului, care își ratează menirea în această etapă a pandemiei, așa că adoptă o atitudine infantilă, fugind de responsabilitatea acestui cvasi-eșec, aruncând anatema asupra guvernului PNL și mizând pe o manipulare josnică și penibilă.

Euronest nu e la primul rateu în obținerea de fonduri europene, un alt proiect pe care l-a pierdut a fost Centrul tehnologic Innotek, care ar fi trebuit să fie în Complexul Expozițional Moldova.

Romeo Vatră, liderul grupului consilierilor judeţeni PNL Iaşi

Interpelarea domnului Romeo Vatră în cadrul plenului Consiliului Județean Iași

🆙 Romeo Vatra, liderul grupului consilierilor județeni #PNLIasi: ⚠️ Spitalul mobil pentru Covid e încă pe drum. Fonduri europene nu primim pentru că Maricel Popa a mizat pe asociația de dezvoltare intercomunitară Euronest să faca achiziția, cu gândul ca toți presedinții de CJ din Moldova, județe membre în asociație, se vor alinia în spatele lui. Nu l-a băgat nimeni în seamă în afară de Neamț. Astfel, cu Euronest au intrat pe un drum închis din prisma fondurilor nerambursabile. O mare eroare tactică pentru care plătim din buzunar aproape 14 milioane euro.⚠️ PSD simte că le fuge terenul de sub picioare și că nu vor putea exploata electoral proiectul spitalului, care își ratează menirea în această etapă a pandemiei, așa că adoptă o atitudine infantilă, fugind de responsabilitatea acestui cvasi-eșec, aruncând anatema asupra guvernului PNL și mizând pe o manipulare josnică și penibilă.⛔️ Euronest nu e la primul rateu în obținerea de fonduri europene, un alt proiect pe care l-a pierdut a fost Centrul tehnologic Innotek, care ar fi trebuit să fie în Complexul Expozițional Moldova.

Gepostet von PNL IASI am Donnerstag, 28. Mai 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + seven =