PSD a încercat să obțină puncte electorale din criza creată de pandemia de coronavirus, punând în pericol sănătatea noastră, a tuturor românilor.

Acum, PSD se folosește cu cinism de copiii noștri și încearcă să altereze două examene esențiale, Evaluarea Națională și Bacalaureatul.

Partidul care a dat un prim-ministru plagiator dovedit și unul analfabet funcțional, partidul care a avut un ministru al Educației ce a distrus învățământul profesional și a protejat fabricile de diplome și unul care a stat numai în „genunche” în fața stăpânilor săi vine acum și deplânge mincinos soarta elevilor din anii terminali.

PSD a amânat nejustificat un program prin care toți elevii ar fi primit dispozitive electronice care ar fi ușurat enorm realizarea școlii online în perioada situației de criză.

Unde sunt cele 2,2 miliarde de lei promise acum doi ani pentru achiziționarea de tablete pentru elevii români?

Biblioteca Școlară Virtuală, pe care PSD ar fi trebuit să o finalizeze acum 8 ani, nu e gata nici azi. Abia actualul Guvern a deblocat acest proiect.

PSD nu a fost în stare să rezolve nici măcar situația școlilor cu toalete în curte, ministrul Educației Liviu Pop mulțumindu-se doar să se laude că le-a numărat.

PSD, lasă copiii în pace. Ți-ai bătut joc destul de viitorul lor!

Liviu Brătescu, Secretar de Stat în Ministerul Culturii, prim-vicepreședinte PNL Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × two =