Am un dialog permanent cu reprezentații instituțiilor ieșene pentru că împreună, autorități centrale și locale, suntem mai puternici și eficienți în gestionarea crizei provocată de noul coronavirus.

Împreună cu Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, am avut o întâlnire de lucru cu Prefectul Județului Iași, Marian Grigoraș, cu Primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica, cu directorul DSP Iași, Lucian Indrei și cu managerii spitalelor din Iași, unde am abordat principalele teme ce țin agenda instituțiilor de sănătate ieșene.

Toți trebuie să comunicăm cu românii, cu țara, dar mai ales cei aflați în poziții de maximă vizibilitate și credibilitate, inclusiv în legislativ pentru a ne asigura că lupta noastră este eficientă și eforturile nu au fost în zadar.

Măsurile de distanțare socială trebuie înțelese și gestionate corect pentru a nu periclita buna gestionare din perioada izolării.

Suntem alături de toți cei aflați la nevoie și încercăm în această perioadă să găsim rezolvare tuturor problemelor aflate pe agenda publică.

Românii trebuie să ne simtă aproape. Avem datoria nu doar să-i protejăm, prin măsurile luate, ci și să le insuflăm curaj și speranță. Ei sunt cei mai importanți aliați ai noștri și trebuie să le arătăm cum ne îndeplinim datoria legală și morală față de ei.

Costel Alexe, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, președintele PNL Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 2 =