Primarul liberal Alina Apostol este noul  Vicepreședinte pe Regiunea de Nord-Est al Organizației Femeilor Liberale

În data de 17 decembrie 2017, doamnele ce fac parte din Organizația Femeilor Liberale și-au ales noua structură de conducere în cadrul Congresului Național, unde au fost prezentate cele două moțiuni susținute de candidatele la funcția de președinte, Florica Cherecheș și Cristina Trăilă.

Peste 1300 de doamne au avut de ales între moțiunea ”Forță în unitate” prezentată de către deputatul Florica Cherecheș și moțiunea ”Femeia liberală” sustinută de deputatul Cristina Trăilă. În urma prezentării și dezbaterii programului propus pentru noul mandat de către cele două echipe, Florica Cherecheș a ieșit învingătoare cu un număr de 692 de voturi, Cristina Trăilă reușind să obțină 485 de voturi.

În cadrul noului birou de conducere al Organizației Femeilor Liberale, primarul liberal al comunei ieșene Ciortești, Alina Apostol, a fost aleasă în funcția de Vicepreședinte pe Regiunea Nord-Est.

”Mă bucur că am reușit să obțin încrederea colegelor mele atât de la nivel județean, cât și de la nivel național. Votul dumnealor mă responsabilizează în fața proiectelor liberale propuse de către moțiunea ‘Forță în unitate’, dar în același timp mă și motivează să promovăm ideile liberale pentru dezvoltarea regiunii Nord-Est.” a declarat Alina Apostol.

Departamentul de Comunicare PNL Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 2 =