Sâmbătă, 25 noiembrie, la Cluj-Napoca s-a întrunit Congresul Ligii Aleşilor Locali ai PNL, eveniment în urma căruia a fost aleasă o nouă structură de conducere. Din partea filialei PNL Iaşi au participat 30 de reprezentanţi, primari, consilieri locali şi judeţeni, delegaţia ieşeană fiind condusă de preşedintele filialei, deputatul Costel Alexe. Totodată, vă aducem la cunoştinţă că domnul Benoni Moruzi, primarul Comunei Aroneanu, a fost ales în cadrul Biroului Politic Naţional al Ligii Aleşilor Locali PNL.

De asemenea un punct important pe ordinea de zi a lucrărilor Congresului Ligii Aleşilor Locali a fost adoptarea rezoluţiilor: „Aniversarea Centenarului Marii Uniri” şi „Buna Guvernare Locală”, reconfirmând astfel că Autostrada Iaşi-Tg.Mureş este şi va rămâne o prioritate pentru Partidul Naţional Liberal!

Costel Alexe, Preşedinte PNL Iaşi: “Am spus-o şi o repet: aleşii locali sunt cel mai de preţ bun al unui partid şi pentru tot efortul lor merită fiecare apreciere. Ei sunt liantul între comunităţile pe care le reprezintă şi partid, între politic şi social. Avem primari în judeţul Iaşi care sunt cel puţin la fel de destoinici precum cei din vestul ţării, ba chiar sunt mai mândru de ai mei pentru că au reuşit să fie repere într-o regiune social democrată: comune liberale cu şomaj zero, comune liberale preluate în stare de faliment şi aduse pe profit, comune liberale în topul investiţiilor în România! Îl felicit pe Benoni Moruzi pentru poziţia câştigată în cadrul Ligii Aleşilor Locali şi am convingerea că va reprezenta cu cinste interesele Iaşului şi ale Moldovei.”

Departamentul de comunicare PNL Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 2 =