PNL Iași: Semnarea Declarației de Unire la Consiliul Județean Iași este un gest cu o semnificație istorică și un exemplu pentru toată țara

Consilierii Județeni ai Partidul Național Liberal Iaşi au semnat astăzi, 27 martie 2018, Declarația de Unire cu Republica Moldova la Consiliul Județean Iași. Consilieri liberali au răspuns, astfel, dorinței de reunire a fraților de peste Prut exprimată prin Proclamația adoptată la Adunarea Centenară de la Chișinău și prin Declarațiile de Unire semnate de peste 120 de localități din Republica Moldova.
La împlinirea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, a fost dat primul semnal din Moldova, din partea dreapta a Prutului, pentru reîntregirea țării, care trebuie să fie proiectul generației politice actuale de pe ambele maluri ale Prutului.
Acest gest de reunire simbolică al Consiliului Județean Iași, trebuie să fie urmat de cât mai multe localități și județe din provinciile istorice, Moldova, Ardeal și Țara Românească, pentru a arăta Republicii Moldova și Uniunii Europene voința de neclinitit a românilor pentru reîntregire.

Grupul Consilierilor Județeni PNL Iași
Romeo Vatră – lider de grup Liviu Brătescu
Cătălin Moroșan Marius Dangă
Liviu Bulgaru Sorin Afloarei
Constantin Șerban Marius Minea
Sorin Flutur Vasile Cotiugă
Petru Avram Silviu Apostol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *