Consilierii PNL Iași vor susține aprobarea PUZ-ului pentru Spitalul Regional de Urgență (SRU)

”Organizația Municipală a Partidului Național Liberal a luat decizia politică încă din luna ianuarie a acestui an să voteze PUZ-urile pentru Spitalul Regional de Urgență, realizarea drumului de acces către Aeroport, continuarea dezvoltării Aeroportului Internațional Iași, Sala Polivalentă, precum și a celor documentații urbanistice care ar fi necesare în eventualitatea în care ar fi aprobată în Consiliul Local noua variantă de Plan Urbanistic General (PUG).

Ne menținem punctul de vedere că, din punct de vedere al accesibilităților și facilităților, amplasamentul de la Moara de Vânt este cel mai puțin potrivit dintre toate cele care au fost în dezbatere.

Totodată, susținem în continuare că, în lipsa unei sistematizări urbanistice coerente, Iașul se sufocă din cauza poluării, a traficului, a lipsei spațiilor verzi.

Dezavuăm categoric amânarea ședinței de Consiliul Local pentru aprobarea PUZ-ului cu privire la Spitaului Regional de Urgență, în condițiile în are sunt întârzieri mari în privința finalizării documentațiilor necesare obținerii finanțării.

Cer public explicații primarului Chirica pentru amânarea acestei ședinte de Consiliu Local.”

 

Marius Bodea,

Președintele Biroului Politic Local al PNL Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *