Iașul nu mai reprezintă nimic pentru Guvernul Tudose

 

Ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca, își creionează propria istorie și șterge din filele ei Iașul, unul dintre cele mai importante orașe în contextul celebrării Centenarului Marii Unirii!

În programul prezentat marți, 12 decembrie 2017, Marius Dunca își propune ca în anul Centenarului să unească regiunile țării printr-un Tur Ciclist al României derulat pe o perioadă de 5 zile și finalizat de un eveniment cultural care, deocamdată, nu știm unde se va desfășura. Iașul, orașul care a fost capitală de război în perioada 1916-1918 este ocolit și de această dată în traseul ce va fi urmat de către participanți, așa cum deja ne-a obișnuit Guvernul Tudose să ocolească regiunea Moldovei și mai ales orașul Iași.

Domnule Tudose, domnule Dunca, dumneavoastră nu puteți să ștergeți Iașul de pe paginile istoriei, așa cum procedați în contextul dezvoltării unei regiuni extrem de importante care v-a votat într-un procent covârșitor la alegerile parlamentare de acum un an. Iașul se remarcă în contextul Centenarului Marii Uniri prin istoria sa și prin contribuția remarcantă pe care l-a avut acum un secol.

Solicit domnului Ministru Marius Dunca să revizuiască întregul său proiect prevăzut pentru anul 2018, moment al celebrării Centenarului Marii Uniri, în vedere respectării Iașului ca importanță istorică, alături de toate celelalte orașe!

 

Consilier Județean Marius Minea,

Președinte al Tineretului Național Liberal Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *