Duminică, 22 octombrie, a avut loc Congresul Național al Tineretul Național Liberal, în urma căruia  deputatul Mara Mareș a fost ales președinte, într-o competiție cu Radu Surugiu și Glad Varga. Alături de Mara Mareș a fost ales un nou Birou Executiv  al TNL, unde Iașul este reprezentat de trei tineri liberali valoroși.Alături de Marius Minea, Președintele TNL Iași, aceștia vor avea ocazia să reprezinte filiala județeană  în cadrul celui mai important for statutar al Tineretului Național Liberal.

Cătălin Moroșan a fost ales de către delegații din toată țară pentru funcția de Prim-vicepreședinte, Sorin Afloarei a devenit Membru, iar Georgiana Olaru, Prim-vicepreședinte TNL Iași și Președinte TNL Miroslava a fost aleasă pentru funcția de membru al Comisiei Naționale de Regulament și Arbitraj TNL.

”Încă de la începutul mandatului ne-am propus ca TNL Iași să rămână cea mai puternică organizație de tineret din țară și să ducem mai departe succesul domnului deputat Costel Alexe în calitate de Copreședinte TNL care o dată cu Congresul Național de duminică și-a încheiat acest mandat. TNL Iași a reușit alături de Mara Mareș să câștige o bătălie frumoasă, dar care nu poate aduce decât beneficii pentru Tineretul Național Liberal. Cătălin Moroșan, Sorin Afloarei și Georgiana Olaru au devenit membri ai Biroului Executiv al TNL, iar împreună ne dorim să realizăm programe pentru tineret atât la nivel județean, cât și la nivel național.Totodată, trebuie să fim uniți în fața unui obiectiv comun, acela de a câștiga bătăliile politice ce urmează prin programe alternative în fața unei guvernări lipsită de viziune și defectuoasă a PSD.” a declarat  consilierul județean Marius Minea, Președinte al TNL Iași.

 

Marius Minea,

Președinte TNL Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *