Uneori uităm de puterea pe care o avem în propriile mâini. Ne lăsăm duși de greutățile zilnice și de deciziile altora, fără să conștientizăm care este forța pe care o deținem. Ne-am obișnuit să ne plângem de oamenii care ne conduc, fără să ne dăm seama că putem să îi înlăturăm chiar noi de la putere. Și avem această putere chiar în mâinile noastre și o putem folosi în beneficiul nostru.

Implicarea trebuie să fie de ambele părți! Pentru a ne asigura că dăm jos acei oameni care nu se implică și nu ne conduc așa cum ne-am dori, trebuie să ne implicăm noi, înainte de toate! Avem puterea de a face asta! Avem puterea de a face curățenie în clasa politică!

Asta vă îndemn să faceți duminică, pe 11 decembrie, când au loc alegerile parlamentare în România. Atunci aveți puterea să hotărâți cine doriți să vă conducă în următorii ani. Cine va ocupa un scaun de deputat sau de senator în Parlamentul României, cine va forma Guvernul țării, cine va hotărî legile pe care va trebui să le respectăm. Tu decizi!

Sunt unul dintre cei 100 de oameni noi propuși de PNL pentru schimbare. Vin în fața ieșenilor și a românilor cu o îndelungată experiență de management, dar și cu o mai mare determinare să fac lucrurile să meargă în direcția cea bună, ca tată, ca manager, ca simplu cetățean care își dorește o țară prosperă și un Iași mai puternic.

Sunt aici pentru a pune din nou Iașul pe hartă! Am pornit pe acest drum pentru că vreau și știu că pot să fac asta. Iașul are nevoie să fie conectat la restul țării. Și așa cum am reușit să facem legătura dintre Iași și restul lumii prin cursele aeriene de la Aeroport, așa vom reuși să facem și autostrada pentru regiunea Moldovei!

Pe 11 decembrie ieșim împreună la vot! Pe 11 decembrie demonstrăm cât de mult contează un singur vot și cât de puternici sunt cetățenii României! România are nevoie de voi! România are nevoie de noi! Împreună putem vota ca România să devină țara pe care ne-o dorim!

Sunt Marius Bodea și pe 11 decembrie votez! Vino alături de mine și hai să votăm împreună viitorul unui Iași puternic!

Cu sinceritate,
Marius Bodea
Candidat PNL Camera Deputaților

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *