Știm cu toții foarte bine.  În perioadele când a guvernat PSD, așa-numitul partid de stânga, care s-a mai numit și FSN, și FDSN și PDSR, nu a făcut decât să sărăcească țara și să adâncească inegalitățile.  PSD „ajută” săracii, sărăcindu-i și mai tare. Exemplul cel mai frapant este dezastrul social și economic din Teleorman, județul aflat sub regim Dragnea în ultimii 14 ani. Modelul ”Dragnea/Teleorman” este caracteristic tuturor administrațiilor PSD.

PSD a câștigat mereu alegerile prin Minciună și a guvernat prin Hoție.

Iată cele 5 Mari Minciuni cu care PSD încearcă să ne prostească din nou:

1. Minciuna  ”PSD creează locuri de muncă”

În realitate, PSD este inamicul numărul 1 al locurilor de muncă și cel mai mare generator de șomaj. Au tăiat masiv investițiile publice în guvernarea Ponta/Dragnea și astfel locurile de muncă promise au rămas, în cea mai mare parte, pe hârtie. Au desființat școlile profesionale pentru a sprijini clientela pesedistă din sistemul universitar.

2. Minciuna ”PSD vă dă, nu vă ia”

Da, PSD dă cu o mână înainte de alegeri și ia înapoi cu patru mâini după ce ajunge la guvernare. Pentru ei și pentru clientela lor.  În plus, PSD n-a dat niciodată din propria traistă, ci a făcut-o din banii românilor, sacrificând dezvoltarea și viitorul țării.

3. Minciuna ”PSD taie taxele”

Ponta a fost campionul introducerii de noi taxe cât a fost premier.  Culmea ironiei, PSD promite acum, înaintea alegerilor, fără calcule și o fundamentare serioasă, că va reduce sau elimina taxe pe care tot el le-a pus. Evident, dacă ajunge la guvernare, va pune alte taxe. Din nou, PSD dă cu o mână și ia înapoi cu patru.

4. Minciuna ”PSD împânzește țara cu autostrăzi”

Dragnea și PSD promit iarăși că vor împânzi România cu autostrăzi, deși sunt pe domeniul unde guvernarea PSD-Ponta-Dragnea a înregistrat eșecuri fără egal. Ponta însuși a promis solemn că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2016 dacă nu va finaliza autostrada Comarnic-Brașov. Nici măcar nu au început această autostradă, iar Ponta este astăzi în fruntea listei de candidați PSD de la Gorj. S-au făcut de râs, în repetate rânduri în fața Comisiei Europene cu Masterplanul pe Transporturi, pe care au trebuit să-l refacă de câteva ori, ca niște elevi corigenți.

5. Minciuna ” PSD construiește spitale”

Dragnea promite azi că PSD va aloca infrastructurii din Sănătate nu mai puțin de 5 miliarde de euro, că vor construi 8 spitale regionale.  Obișnuiți cu minciunile PSD, ziariștii prezenți la conferința de presă a dlui Dragnea, l-au întrebat câte spitale a construit PSD cînd a fost la guvernare. Dragnea a fost pentru prima dată sincer, răspunzând: ”De la zero ? Niciunul ! Niciunul !”

Mai putem opri dezastrul PSD, bazat pe minciună și hoție? DA, putem. Prin votul nostru de pe 11 decembrie, avem de ales între Cioloș și Dragnea, între PNL și PSD, între un partid înnoit și reformat care va împinge România Înainte și un partid corupt și mincinos care dă mereu România înapoi!

Sursa: Ziarul de Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *