Co-președintele Alina Gorghiu  a fost miercuri, 21 septembrie,  într-o vizită la Iași, pentru  instalarea în funcția de președinte interimar al filialei județene Iași a Dlui Emil Teofil Bălteanu. Cu această ocazie, a susținut o conferință de presă în care a prezentat

 noua conducere și principalele obiective pentru alegerile parlamentare.

„În alegerile locale nu ne-a bătut PSD. Am dat noi dovadă de lipsă de organizare şi de o doză mare de orgolii. Ce sper pentru alegerile generale este creșterea scorului înregistrat la alegerile locale. Obiectivul acestei filiale este obținerea a 35% din voturi. Se poate realiza dacă dăm jos milităria din pod, iar acest lucru se poate face cu domnul colonel la conducere“, a declarat Gorghiu.

O viitoare victorie a PNL în alegeri ar însemna construirea autostrăzii Ungheni – Iaşi – Târgu Mureş, refacerea infrastructurii rutiere locale astfel încât din orice localitate cu mai mult de 1.000 de locuitori să se ajungă la un drum rapid în maxim două ore, ca şi finalizarea lucrărilor la gazoductul Iaşi – Ungheni. Reabilitarea coridorului feroviar Bucureşti – Iaşi – Ungheni ar fi un alt proiect prioritar. „Cunoaştem dezamăgirea pe care au provocat-o de atâtea ori oamenii politici. În măsura în care mai puteţi avea încredere în politicieni, acestea sunt proiecte care de data asta chiar trebuie să se întâmple“, a spus Gorghiu.
Aceasta a precizat că PNL se află în discuţii cu mai multe personalităţi ieşene pentru a le obţine sprijinul în campania electorală. Unele dintre acestea ar urma să se regăsească şi pe listele de candidaţi.

Alina Ghorgiu s-a întâlnit cu membrii ai Birourilor Politice Județene și Municipale,  cu primarii din județ și președinții de organizații locale la hotel Ramada. De asemenea, a avut o intâlnire cu candidații partidului pentru pregătirea alegerilor parlamentare din decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *